Flisia in wonderland

Alla inlägg under mars 2011

Av Flisia - 21 mars 2011 16:13

 


www.yesstyle.com


Asiatiskt mode 4-ever.

Sockersött vårmode från Syd Koreanska märket "Dodostyle".


Puss//F

Av Flisia - 17 mars 2011 19:06


Från vänster: Kigurumi Kirolakkuma S/S, 659 kr: okaeri.se.

Lösögonfransar 138, 59 kr: talkingclothes.se.

Usamimi Kawaii Print, 79 kr: talkingclothes.se.


Dessa tre finns absolut på min önskelista!


Puss // F

Av Flisia - 16 mars 2011 17:37

Asså Foki, du skutar då aldrig att inspirera mig. Tack vare henne och korean music wave upptäckte jag den koreanska gruppen T-ara (uttalas typ tiara). Så söta dem är när de hoppar runt i musikvideorna, och musiken är superbra jueeh! Här kommer nu T-ara med låten "Bo peep bo peep".



Andra bra låtar är: "Like the first time",

"I go crazy becouse of you" och "Apple is A".


Idag när jag kom till farmor visade hon mig ett repotage från Mellanbygden. De hade skrivit om min kära farbror Tobias och hur han flyttat ner till huvudstaden. Är det fel att ha en farbror som rockar??

Av Flisia - 13 mars 2011 19:56

Ikväll blir det smoothie gjord på mumsig mango och lite Solsidan.

Imorgon är det tillbaka till skolan igen. Det ska bli jättekul att träffa alla igen såklart! Men jag ska bort en stund redan imorgon. Då är det dags att åka till astmasköterskan Regitze och kolla astman.


Idag när jag surfade efter adressen till schoolsoft upptäckte jag att skolan lagt ut bilder på mina amigurumis från öppet hus. Det är ju alltid roligt med lite reklam! Smoothie är så himla gott! Pappa gjorde både mango och jordgubb smoothie. Så himla gott och uppfriskande!


Idag har jag skrivit en berättelse på datorn. Till en början var det en fiction men det blev så bra så jag bytte ut namnen mot egna och så blev det en helt annan historia. Berättelsen heter "Jag älskar dig, Stephie" och handlar om Stephanie och hennes lillasyster Lily. Lily har just kommit in i tonåren och hon bråkar mycket och är ute sent för att irritera sin syster som hon bor själv med. Snart får de stora problem när Lilys pojkvän Ben inte vill att det ska ta slut, Lily förstår nu hur mkt hon egentligen tycker om sin syster. Jag har infogat mina egna bilder i texten dessutom. När den är klar ska jag skriva ut den och sätta ihop i ett häfte.


Puss // F

Av Flisia - 12 mars 2011 14:52

Idag for vi till stugan och grillade korv, för första gången i år! Ellen sov hela tiden och Gracie bara gnydde och skakade pga av kylan, men vi  hade det trevligt ändå. När vi kom hem tog vi det lugnt och Victorias kompis Moa kom hit. Hon ska sova över nu ikväll.


Imorgon ska vi fara till kyrkan först, och efteråt ska vi kaaanske åka till stan och gå på bio. Vi har inte riktigt kommit översens om vilken film vi ska se än. Jag vill se "Hur många lingon finns det i Sverige". Den handlar om Alex som är 27 år, han är arbetslös och får arbete på ett daghem. Det är en komedi och glada hudiksgänget som är med verkar så söta! Victoria vill se Gullivers resor med Jack Black. Den verkar oxå bra, men jag vill hellre se mitt förslag (såklart). Ikväll till middag blir det revbenspjäll med klyftpotatis. Sedan blir det melodifestivalen och sourcream and onionstjärnor med coca cola, muuuummss!!!


Puss // F

Av Flisia - 11 mars 2011 15:42

Förra helgen var det ju hajk. Vi hade askul allihopa och jag kan avslöjja att det blev lite käärlek oxå. Inte direkt på hajken men ialf efteråtIn.te för mig altså! För Wilma blev det många sms efteråt med killen. Jag höll på att bli tokig på henne tillslut! Nu är jag ganska trött, vi har gjort ngt varje dag hela veckan.


Igår byggde vi vidare på ett hopphinder till Rut. Jättesnyggt, blått och rött med fyra olika nivåer. Nästa gång vi kommer till Sören ska vi sätta ihop delarna och kanske hoppa lite med henne. Jag såg en video med en liten hermelin som hoppade helt otroligt! Tänk att man kan träna sin kanin att hoppa så! Det är fantastiskt. Imorgon skulle jag, pappa, Victoria och kusinerna åka till badhuset i Sävar och bada men det blev inte för Maria har blivit sjuk. Det var ju tråkigt, men hon måste ju få bli frisk. Kusinerna kunde inte följa heller för de skulle bort på ett kalas imorgon. När jag kom till pappa idag började jag torrtova en duva som jag ska sätta på ett snöre ochhänga upp i taket. När den är klar tänker jag visa bilder på resultatet. Menmen, nu ska jag gå.


Puss // F

Här kan du läsa lite mer om mig... ^^


Hejhej! Välkommen till min blogg. Kik: wonderlandflisia, instagram: kawaiiflisia.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Inspration

                       

Jag ÄLSKAR kommentarer! 

Så kommentera mera allihop! ;3

Bloggar att älska

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år


Skapa flashcards