Flisia in wonderland

Alla inlägg under maj 2011

Av Flisia - 15 maj 2011 20:36

Idag hade jag komfirmation. Det var ganska roligt och jag fick lite presenter. Bl.a filmen Ponyo på klippan vid havet. Den handlar typ om lilla sjöjungfrun men utspelar sig såklart i Japan. Bilden nedan är affischen som man kunde se på biografer i Japan när den gick på bio förra våren.


 


Jag fick oxå 1100 kr av farmor, pappa och mamma som ska gå direkt till min mobilkassa. Jag måste köpa en ny mobil nuuuuh, gaaaaaah. Är såå trött  på gammel-samsung så det är inte sant! Nu när jqag blir färdig ska jag gå och kolla på lite mobiler. För de pengar som blir över kan jag ju köpa en bjd elr en figma, hahaha! Fast det är nog mer värt att spara elr handla kläder i sommar, när vi far ut på europa-resa! Nu är det bara två veckor kvar tills vi åker till Kreta med mamma! Jag har köpt massa nya kläder till det. Tyvärr har jag inte hunnit visa allting. Men när jag kommer till pappa får jag säkert tid med det!


Puss // F

Av Flisia - 10 maj 2011 20:56

            


Jag kan inte sluta titta på de här dockorna. De är helt magiska! Men det är både dyrt och svårt att trixa med dem, och ganska random oxå ;(


Puss o gonatt // F

;D

Av Flisia - 10 maj 2011 17:08

Hejhej^^

Idag kom det några politiker till skolan. De skulle typ prata om vad vi vill förbättra för ungdomarna (oss själva) i komunen. Såklart ville ju ingen säga vad de tyckte så den blev bara pinsamt! När de ställde en fråga applåderade vi bara som fån.


Ikväl åker ialf pappa iväg på en kurs som han går, så farmor ska bo hos oss i några dagar. Hon kommer efter middagen, tror jag. Nu ska jag gå och göra ngt, hoppas att det blir kul. För vet ni, jag har astråkigt!


Puss // F

Av Flisia - 9 maj 2011 17:54

Inte kul alls idag, en präst kom och berättade om konfirmation. Men hahahaaha! Jag ska ju konfirmera mig den 15:e ändå!  Så jag har inte nått direkt behov av att följa med där. Men det skulle ju kunna vara kul ändåå.


Ikväll ska vi fara till övningen i Robertsfors. De har börjat ha övningarna en halvtimme längre, så jag får inte sova! Det var väl allt, i guess. 


   


Haha, jag har typ börjat spela hundparken som en tok. Det är faktiskt ganska kul. Om du vill besöka mig och min hund Michiyo ska du gå in på www.hundeparken.dr.dk och trycka på opret profil! Det skulle verkligen behövas fler aktiva medlemmar, det känns som om danska HP oxå snart läggs ned, och det vill jag absolut inte! Jag vill att andra, yngre, oxå ska upptäcka HP's söta värld. För snart är man kanske för stor för att spela det ;(.


Puss // F

Av Flisia - 8 maj 2011 12:27



    

    

Jag hittade den här jättesöta kepsen i min garderob idag. Den är rosa och på framsidan finns en noshörning, en gepard, en elefant, en buffel och ett lejon, samt texten "SOUTH AFRICA". Jag tror att jag har fått den av Stephen, pappas jobbarkompis från Syd Afrika för ganska längesedan, men jag ha inte uppskattat den föränn nu, den blev fin att ha idag när vi skulle åka och fira Amos som har fyllt 12 år. Vi hade jätteroligt hos dem. De hade fått sin kanin så vi höll på mkt med den (supersötast!). Jag tog med mig min gamla sele med koppel och gav den till Adelina. Hon blev superglad och provade kopplet direkt! Det är lite stort nu, men när kaninen växer till sig kmr det att passa. Just nu är den 2 månader, en liten ljusbrun ulltuss som heter Pumba, jättetam! Så liiten oxå, jag kan typ hålla med tummen och långfingret runt bröstkorgen på den lilla krabaten. DEt ska bli jätteroligt att få se hur Rut kmr reagera på Pumba, men vi får vara försiktiga. Föresten är det ngt som vet när en kanin blir könsmogen??


Puss//F

Av Flisia - 4 maj 2011 20:19

 


Nu har jag bestämt, tillsammans med Ebba att jag ska komma och sova över hos henne! Det ska bli superduperhyper kul!! Asså gud, vad jag längtar!!! Jag längtar oxå tills min hello kitty amigurumi är klar! Den blir asfin!  Ögonen och nosen som jag köpt av en kvinna som heter Janna i Umeå (väldigt smidigt att handla av henne eftersom vi bor rätt så nära Umeå) passade perfekt till en liten Kitty. Jag funderar på att sy kläderna, så att man kan ta av och på dem. Det blir säkert fint. Skolan har ju massor av tyger att välja mellan!


På lördag när jag kommit hem från Ebba ska jag åka hem och göra iordning presenter till Amoooooos! Vi ska kanskekanske till dem på söndag när Amos har födelsedagskalas, han fyller 12 år, tror jag.



Det här är vad jag underhåller mig med på onsdagskvällen xD

Av Flisia - 2 maj 2011 17:41

Asså skola är sååå tråkigt! Det finns nog ingen som tycker att det är så där superroligt så att man längtar tillbaka. Annat är det med helgen! 

Vi skulle egentligen göra något nästa helg men jag ska se om jag inte kan slippa undan och åka till Ebba istället, kanske kan jag sova över hela helgen, så skönt. På söndag fyller Amos år, jag måste fixa ngt riktigt fint åt honom. Jag, Victoria och farmor har redan köpt något åt honom ialf, men man vil ju lixom ge ngt eget oxå. Kanske hans favoritdryck som jag fick veta om i Hemavan. Kommer inte ihåg vad den heter så det funkar ju inte då. Får väl komma på ngt!




Girls Generation - Hoot hoot hoot


Idag fick jag reda på att stackars lilla Aina fallit från studsmattan och gjort illa sig, farmor berättade det för mig på följande sätt; "Har du hört att Aina har fallit av studsmattan och brytit foten? (nu blir jag superorolig!) De fick fara in på akuten men när de kollat upp det såg de at det bara var en vrickning!". Inte alls vimsig farmor där altså! Jajaja, nu har farfar byggde första varvet på våran EGNA timmerstuga! Jihuuuee! Det ska bli så skönt att ha ett eget hus vid havet. Tänk när man blir äldre och får ärva hela gården!


Nu ska Petra strax komma och hämta upp mig och skjutsa mig till Robertsfors för musikalövningen. Förra gången följde Rebecka, Ida, Axelle och Fine med. Det lät "ooooooo", "aaaaaaa" hela övningen så det var säkert jättetråk för dem! Men vi fick ju faktiskt tårta före övningen så det var ju ett plus! jag tycker det är roligare när vi får sjunga texter och sånt!


Puss // F

Här kan du läsa lite mer om mig... ^^


Hejhej! Välkommen till min blogg. Kik: wonderlandflisia, instagram: kawaiiflisia.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Inspration

                       

Jag ÄLSKAR kommentarer! 

Så kommentera mera allihop! ;3

Bloggar att älska

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards