Flisia in wonderland

Presentation

URL:    http://flisia.bloggplatsen.se
Registrerad:    2010-07-03 09:16
Senast inloggad:    2013-01-12 11:49
Bloggtitel:    Flisia in wonderland
Förnamn:    Flisia
Efternamn:   
Län:    Västerbottens län
Kommun:   
Ort:   
Intressen:    Virka amigurumi

Hejhej, mitt namn är Felicia och jag är 15 år. På bilden ser du mig (höger) tillsammans med min bästa vän Ebba. Vi har varit bästan vänner sedan vi var tre år gammla, vi är som två systrar. Jag bor hos min mamma och hennes kille varannan helg och pappa hos pappa resten av tiden.

Jag har en riktig syster som är 11 år, en halvbror och tre bonussystrar. Mamma är tillsammans med Sören som har två döttrar, Wilma som är ett år yngre än mig och Julia som är två år äldre än mig. Pappa är tillsammans med Maria som har en dotter på 2 år, lilla Ellen! I sommar föddes lille Seth. Jag har velat ha en littebror sedan jag var liten, jag älskar honom sååå mycket!

Jag fyller år den 28:e Juli, därför är sommaren en av de bästa sakerna jag vet. Varje år, så länge jag kan minnas har jag tillbringat sommrarna i vår sommarstuga i Ulldalsviken. man kan säga att det är min favoritplats. På tomten där finns en storstuga där Farmor och Farfar sover, det är också där vi äter allihopa, det kan bli rätt många när hela familjen är där. Sedan finns det också snart tre gäststugor, en för varje barn. Just nu håller "pappas stuga" på att byggas och vi ska inreda den när det blir sommar. I stugan blir det aldrig tråkigt. Jag älskar att ta med kompisar dit så ofta jag kan. Sommaren 2011 drog pappa, jag, Victoria, Maria och Ellen ut på världens bilresa. Vi besökte 5 länder på två och en halv vecka med stlutdestination Cabourg, Normandie, Frankrike! Den bästa resan hittills, garanterat!

Jag inspireras mycket av det asiatiska modet. T,ex. Foki och olika k-pop grupper. Jag brukar mestadels lyssna på T-ara och Girl´s Generation. På fritiden brukar jag annars teckna, virka, handarbeta och sjunga. Jag har varit med i två musikaler i närheten av där jag bor, "Trollkarlen från Oz" och "I hetaste laget". I den sistnämda spelar min pappa en av huvudrollerna, miljonären Osgood Fielding.

Favoritmaten är såklart pappas hemlagade! Men hela vår familj älskar mat, jag äter i princip vad som helst. När jag får lite tid över kollar jag gärna på South Park eller spelar något spel på Nitrome. Det var allt för mig!

Puss / F


Här kan du läsa lite mer om mig... ^^


Hejhej! Välkommen till min blogg. Kik: wonderlandflisia, instagram: kawaiiflisia.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Inspration

                       

Jag ÄLSKAR kommentarer! 

Så kommentera mera allihop! ;3

Bloggar att älska

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012
>>>

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ Flisia in wonderland med Blogkeen
Följ Flisia in wonderland med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se